Home / archiefcentraal / nieuwe website hospice groep vechtzathe

nieuwe website hospice groep vechtzathe

Het heeft even geduurd, maar het is eindelijk zover: Hospice Groep VechtZathe heeft een nieuwe website.

De website, gebouwd door RoelWebdesign en Léon van der Brug, is volgens VechtZathe uitermate gebruiksvriendelijk. “Op een snelle manier kunnen gebruikers informatie vinden over datgene waarnaar zij op zoek zijn”, zegt een woordvoerder. “Of dat nu gaat over het hospice ’t Huis aan de Vecht in Hardenberg, hospice ’t Huis De Pastorie in Dalfsen of over de Hospice Groep VechtZathe zelf, met een paar muisklikken ben je op de juiste plek.” Naast aandacht voor de eigen locaties, is er ook informatie te vinden over palliatieve zorg en zijn er links naar alle hospices in de directe omgeving.

Met een druk op de ‘digitale’ knop namen bestuursvoorzitter Herma Nap, Dineke van der Veen (vrijwilliger Dalfsen) en Marieke Postema (coördinator Hardenberg) de nieuwe website in gebruik. Zij waren enthousiast over de layout met heldere kleurstellingen. “Door die kleuren weet je altijd precies waar je je in de website bevindt en dat is natuurlijk erg handig”, zegt Marieke. Ook is de website nu gekoppeld aan de Facebook- en Twitter-accounts die bij de Hospice Groep horen. “Ideaal om ook snel te kunnen doorklikken naar de laatste nieuwtjes”, zegt Dineke.

Ben je op zoek naar informatie over hospicezorg in Hardenberg of Dalfsen? Kijk dan op de nieuwe website: www.hospicegroepvechtzathe.nl.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.