maskers schilderen

Op vrijdag 11 april organiseert Carinova Steunpunt Mantelzorg voor jonge mantelzorgers van 12 tot en met 16 jaar uit de gemeenten Raalte, Deventer, Ommen, Dalfsen en Hardenberg een avond maskers schilderen. De avond vindt plaats in het Carinovagebouw, van Reeuwijkstraat 50 in Ommen en duurt van 19:30 tot 22:00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden vóór 4 april . Dit kan bij Rinie van de Hoek via r.vandehoek@carinova.nl. Vervoer moet je zelf regelen.

Jonge mantelzorgers

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren bij wie er thuis iemand extra zorg nodig heeft. Dat kan zijn een ouder, broer of zus met een ziekte, een beperking of met psychische- of verslavingsproblemen. Een kwart van alle jongeren zorgt voor een familielid. De aandacht binnen het gezin van deze jongeren gaat vaak uit naar het familielid dat extra zorg nodig heeft. Voor de jonge mantelzorgers is er dan minder aandacht. Zij blijven vaak alleen met hun zorgen. Maar 11 april staan zij in het middelpunt!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.