marktgebouw ommen open voor publiek

Er is het afgelopen jaar hard gewerkt om het Marktgebouw in het centrum van Ommen op tijd te kunnen opleveren aan huurders de Action, Grand Cafe Restaurant ‘Het Gerecht’ en de Rabobank. De oplevering staat gepland voor 1 mei, zodat de huurders begin juni al hun deuren kunnen openen voor het publiek. Dat betekent dat men er in geslaagd is om de strakke planning van Artica te halen. Tien maanden bouwtijd en dat is knap, aangezien het geen eenvoudig gebouw is geworden. Het Marktgebouw kenmerkt zich door zeer vele details die kenmerkend zijn voor Architect Edo Geesink, die trots is op het resultaat tot nu toe.

Je kunt het gebouw bezichtigen op zaterdag 29 maart van 11.00 tot 14.00 uur. Iedereen die het gebouw van binnen wil bekijken voordat de toekomstige gebruikers starten met hun afbouw is van harte welkom.

Het Marktgebouw is het eerste pand dat wordt opgeleverd in het kader van het project de Westflank Ommen. Op de speciale projectwebsite www.hanzestad-ommen.nl vind je alle informatie over het project en de prachtige koopwoningen die in de volgende fasen zullen worden gerealiseerd. Op de site kun je je ook aanmelden als geïnteresseerde voor een woning, zodat je automatisch als eerste informatie ontvangt over de volgende planonderdelen, zoals de woningen aan de Vecht.

Voor het project ‘De Driesprong’ op de Kop van de Varsenerstraat met de nieuwe apotheek en vijf appartementen heeft Artica een speciale website ingericht; www.Driesprong-Ommen.nl Je krijgt via de website een goed inzicht hoe knap dit gebouw ontworpen is door de Ommer architect Gerlof van der Veen. Artica wil hier snel starten met de bouw, daarom geldt voor deze woningen op dit moment een heel bijzondere aanbieding waarbij voor ‘snelle beslissers’ het voordeel kan oplopen tot enkele tienduizenden euro’s. De makelaars van Sallands Goed kunnen hier alles over vertellen. Wil je meer weten, neem dan contact op via 0529 455 055 of loop gewoon eens binnen op het Vrijthof.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.