Home / archiefcentraal / lekkere afwisseling voor college dalfsen

lekkere afwisseling voor college dalfsen

Terwijl veel politici druk bezig zijn met het voeren van campagne, gaan de normale werkzaamheden voor burgemeester Han Noten en zijn wethouders gewoon door. Maar woensdag had het college van Dalfsen een lekkere afwisseling. Zij ging namelijk op bezoek bij Kwekerij Eef Stel en Restaurant Auberge ’t Asje.

Rond 13.30 uur werd het college ontvangen op de kwekerij met koffie en een lekker sapje, gemaakt door Ger Kappert. De rondleiding door de kassen bestond vooral uit het proeven van de heerlijke producten die Eef kweekt. “De smaak van vroeger, zoals wij dat tegenwoordig niet meer kennen. We moeten terug naar de basis’, zei Eef. “En dat hebben inmiddels diverse sterrenkoks en landen over de hele wereld ontdekt. Daar gaat het, zoals het er nu voor staat, niet bij blijven.”

Vervolgens ging het college op de fiets naar restaurant Auberge ‘t Asje, waar zij werd ontvangen door Bennie en Lianne. Onder het genot van koffie met gebak werden diverse onderwerpen over het restaurant besproken. En dat is heel veelzijdig, zoals t Bruiloften, Feestavonden, diverse arrangementen en trouwlocatie.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.