Home / archiefcentraal / lagas vvd baalt van verloren zetel

lagas vvd baalt van verloren zetel

De VVD is een zetel kwijt in de gemeenteraad van de gemeente Ommen. Tenminste, in de voorlopige einduitslag. De partij had de afgelopen vier jaar drie zetels, maar moet het de komende vier jaar zoals het er nu voor staat met twee zetels doen.

Ilona Lagas, lijsttrekker van de VVD en huidig wethouder in Ommen, reageerde na afloop van de verkiezingen teleurgesteld. “Jammer, we hebben een zetel verloren. Ik ben wel nieuwsgierig in hoeverre het bepaald is door de landelijke effecten en door de N340.”

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.