Home / archiefcentraal / kop staartbotsing in dalfsen

kop staartbotsing in dalfsen

De bestuurder van een grijze Opel met een Pools kentekende wilde richting een tankstation afslaan, de bestuurder van een Nisan merkte dit te laat op. Zij probeerde nog uit te wijken, maar het mocht niet baten.

Beide auto’s zijn na het ongeluk afgevoerd. Het verkeer werd na de botsing eerst door omstanders omgeleid en vervolgens door de politie. De bestuurders zijn ter plekke door een arts nagekeken. Zij bleken geen verwondingen te hebben, maar kregen het advies zich te melden bij de huisarties als er rug- of nekklachten optreden.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.