Home / archiefcentraal / jeugduitwisseling olde vechte

jeugduitwisseling olde vechte

Een elfdaagse jeugduitwisseling vindt van 4 maart tot en met 14 maart plaats bij Stichting Olde Vechte in Ommen. Doel van de jeugduitwisseling is het leren kennen van elkaars cultuur en leren wat het betekent om werkloos te zijn in verschillende landen.

De uitwisseling vind plaats onder de naam ‘Yellow Brick Road’. Het project wordt georganiseerd voor veertig jongeren uit acht verschillende Europese landen en gefinancierd met subsidie van de Europese Unie. Op 11, 12 en 13 maart gaan de deelnemers ook op pad in de buitenlucht. De theorie die ze krijgen in de dagen ervoor, gaan ze dan toepassen. Ook voeren de jongeren een aantal scoutingactiviteiten uit. Dat gebeurt allemaal in en rond Ommen. De jongeren zijn herkenbaar aan de gele veiligheidshesjes die ze dragen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.