grote peuter dag op vechtdalse basisscholen

Peuters en ouders/verzorgers zijn op vrijdagochtend 21 maart welkom op de Grote Peuter Dag op alle basisscholen van Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio. Daaronder vallen ook De Carrousel en De Bonte Stegge in Dalfsen, De Tweemaster in Nieuwleusen, Het Palet, Vinkenbuurt, De Dennenkamp en Nieuwebrug in Ommen en OBS Heidepark in Lemelerveld. De dag duurt van 9.00 tot 11.30 uur. Op OBS Heidepark ben je welkom van 10.15 tot 11.30 uur.

De Grote Peuter Dag is voor peuters een leuke en actieve kennismakingsochtend. Voor ouders en verzorgers biedt de Grote Peuter Dag de mogelijkheid om kennis te maken, vragen te stellen, zich te laten informeren en de school te bekijken. Alle basisscholen stellen een eigen informatie- en activiteitenprogramma op zodat peuters en ouders/verzorgers de school al echt leren kennen.

Tot de Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio (Stichting OOZ) behoren 28 openbare basisscholen in Zwolle, Ommen, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen en Lemelerveld. Stichting OOZ biedt elk kind een plek om zijn talenten zo goed mogelijk te ontwikkelen. Daarbij realiseert Stichting OOZ Passend Onderwijs dat aansluit bij de mogelijkheden en vragen van haar leerlingen. Omdat Stichting OOZ drie sectoren kent (Primair -, Voortgezet – en Speciaal onderwijs) is zij in staat leerlingen van 4 tot 21 jaar een doorlopende ontwikkeling en leerlijn aan te bieden. Scholen van Stichting OOZ zijn openbaar en maken deel uit van de samenleving. Leerlingen worden normen en waarden bijgebracht die ook in de ‘grote maatschappij’ gelden. Met activiteiten in het kader van ‘Actief Burgerschap’ oefenen kinderen hun vaardigheden binnen èn buiten de school.

Kader: Informatie

Wil je meer informatie, kijk dan op www.ooz.nl, Facebook GrotePeuterDag en Twitter GrotePeuterDag.

Lemelerveld

(NB: op OBS Heidepark is de Grote Peuter Dag van 10.15 uur – 11.30 uur)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.