getuigen gezocht van mogelijke aanrijding

Een 65-jarige vrouw uit Dedemsvaart is dinsdagmiddag met haar fiets ten val gekomen op de Langewijk in Dedemsvaart. Mogelijk kwam dit door een passerende auto. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval.

De vrouw fietste even voor 16.00 uur over de Langewijk in de richting van de Marijkestraat/Oude Zuidwolderstraat. Toen ze linksaf de Oude Zuidwolderstraat in wilde slaan sorteerde ze naar links voor. Op het moment dat zij langs de middengeleider fietste werd ze rechts ingehaald. Mogelijk werd zij door deze auto geraakt waardoor ze ten val kwam. De automobilist heeft dit mogelijk niet gemerkt en is doorgereden.

De vrouw liep bij de val een pijnlijke schouder op. Zij is door ambulancemedewerkers onderzocht, maar kon na behandeling weer naar huis. De politie is op zoek naar de betreffende automobilist of naar getuigen van het voorval. Zij worden verzocht contact op te nemen met het politieteam Hardenberg via telefoonnummer 0900-8844.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.