Home / archiefcentraal / geen paniek angst is je vriend

geen paniek angst is je vriend

De tweede solovoorstelling van de Twentse komiek Gijs Nillessen staat alweer voor de deur, getiteld ‘Geen paniek’.

De voorstelling draait om angst. Angst is volgens Nillessen geen slechte raadgever, maar een van de laatste oerdriften die ons nog weet te sturen. “Angst is geen boze bondgenoot, maar een alert alter-ego”, zegt Nillessen. “Beter een goede angst, dan een verre vriend. Een dag niet bang, is een dag niet geleefd.”

Tijdens een vakantie leerde Nillessen angst aardig goed kennen. “Een fijne vent, die angst. Samen de zee in, samen barbecueën en samen in de auto. Soms werd hij wat te brutaal. Hij bemoeide zich met de route, de keuze van het avondeten en de verwachte vertrekdatum. Het is geven en nemen.”

‘Geen paniek’ is een voorstelling over vriendschap, energydrink, ademhalingsoefeningen, het getik van je knipperlicht en de liefde voor onafhankelijkheid. “Een aaneenschakeling van goed getimede humoristisch-kritische situaties”, zei de Twenterand Courant over zijn voorstelling.

Nillessen speelt de voorstelling op vrijdag 14 maart om 20:15 uur in de Carrousel in Ommen. De Carrousel is te vinden aan de Van Reeuwijkstraat 5. Meer informatie vind je op www.theatercarrousel.nl.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.