dit jaar betalen voor stone rock festival

Voor de vroege vogels stelt de organisatie nog goedkopere tickets beschikbaar. Deze kaarten kosten 6,50 euro, exclusief fee (9 euro inclusief fee) en zijn tot en met dinsdag 15 april te koop via www.stonerock.nl

Stone Rock bevat dit jaar weer alle ingrediënten. Echte rock en alles wat daarbij in de buurt komt, gebracht door 15 bands op twee verschillende podia en de gezelligheid en knusse sfeer van een dorp allemaal in één dag op één plek samengepakt.

Ook een verandering ten opzichte van afgelopen jaren is het gebruik van tenten. Als grote felgekleurde paraplu’s beschermen ze de festivalbezoekers. “Wij willen dat onze bezoekers maximaal kunnen genieten van het festival en dus maken we vanaf dit jaar gebruik van grote open tenten om te voorkomen dat eventueel slecht weer de boel in het water gooi.”, aldus de organisatie.

Programma

Het normaal zo rustige Dalfsen zal dit jaar wederom een dag lang het terrein zijn van nationale en internationale bands op Stone Rock Festival. Op 14 juni vindt in Dalfsen op steenworp afstand van het NS treinstation de nieuwe editie van Stone Rock Festival plaats. De brede programmering met invloeden van blues tot aan rock met dance invloeden maakt het een toegankelijk festival voor zowel de dagjesmens als de diehard rocker.

Ook dit jaar biedt Stone Rock Festival haar bezoekers een spannend programma met bands uit binnen- en buitenland. Vorig jaar bewees het festival tijdens een regenachtige editie dat het Stone Rock publiek niet van suiker is. Het festival telde over de gehele dag 2.000 bezoekers en dat was een nieuw record.

Waar vorig jaar Jovinx’ eigen Hendrik-Jan Lovink nog stond te rocken met The Backcorner Boogieband, staat dit jaar een andere rocker van de Jovinx’, genaamd Hendrik-Jan Bökkers met zijn band BÖKKERS! De regionale helden hebben landelijke bekendheid verworven met hun rauwe en eerlijke muziek. De mannen van Bökkers zingen lekker in hun eigen Sallandse dialect en bewezen onder andere op de Zwarte Cross dat ze de tent op de kop kunnen zetten.

De sixties bluesrock komt voor rekening van THE SILVERFACES. De beloftevolle jonge band uit Amsterdam/Utrecht won met haar derde show al de Amsterdamse Popprijs, waarna een memorabel 1-minuut-optreden volgde bij de Wereld Draait Door. Tijdens hun achtste concert stonden ze al op Noorderslag 2014.

Dan maakt Stone Rock Festival de electrorockers DEARWORLD bekend. De sound laat zich het beste omschrijven als rauwe rockende electronica, waarbij de damp van hun analoge synthesizers afstoomt. Ze heeft inmiddels al een geduchte live-reputatie opgebouwd. Zo was het afgelopen jaar nog te zien op festivals als Paaspop, FestyLand, de Zwarte Cross en Solarfestival.

Ook bands uit Dalfsen krijgen een plek op Stone Rock Festival. Dit jaar is FAKE ID bevestigd. Deze jonge band met leden uit Dalfsen en Nijmegen ramt met een combinatie van reggae, ska en punk veel energie en goede vibes het festivalterrein over. Meer namen voor Stone Rock Festival volgen snel. De voorverkoop start op woensdag 26 maart om 12.00 uur via de website, www.stonerock.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.