Home / archiefcentraal / concert jan vayne en wim magre in dalfsen

concert jan vayne en wim magre in dalfsen

Pianist Jan Vayne en organist Wim Magré geven op 14 maart een concert in de Grote Kerk in Dalfsen.

De heren spelen tijdens het concert nummers van verschillende repertoires. Vayne improviseert daarnaast tijdens het concert en speelt ook verzoekjes. Na het concert is het mogelijk om consumpties te nuttigen in restaurant Voilà, naast de kerk. Hier wordt 25 procent korting op gegeven op vertoon van het entreebewijs van het concert.

Het concert vindt plaats op vrijdag 14 maart om 20:00 uur in de Grote Kerk in Dalfsen. Een kaartje kost 14,50 euro en kinderen tot en met 14 jaar zijn gratis welkom. De opbrengst van het concert wordt gebruikt voor de restauratie van het orgel van de kerk.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.