Home / archiefcentraal / cda strand staat zwembad niet in de weg

cda strand staat zwembad niet in de weg

“Voor het CDA Ommen zijn zowel de zwemmers en ouders met kinderen als de jongeren even belangrijk. Wij weten uit ervaring dat er sprake is van verschillende doelgroepen en zijn dan ook absoluut niet bang dat een vergroting van het strand het zwembad in de weg zal staan. Wij zien vooral kansen en aantrekkingskracht van beide geweldige voorzieningen, die Ommen maken tot wat het is, een geweldige plaats voor recreatie en toerisme”, aldus Bakelaar.

Bakelaar benadrukt dat op dit moment sprake is van een ‘raar gat’ dat dient als strand. “Het grasveld van de Vecht biedt perfecte mogelijkheden om het strand te vergroten. Als die kans zich voordoet, moet je dat niet zeker niet nalaten. Wij luisteren serieus naar signalen vanuit de samenleving, in dit geval is er een duidelijke oproep vanuit de jongeren gekomen voor verbreding van het strand”, aldus Bakelaar.

Het CDA Ommen is blij met de vragen die zijn gekomen en hoopt dat het met deze verduidelijking vragen bij de inwoners heeft weggenomen.

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.