Home / archiefcentraal / cda ommen lanceert oog voor elkaar trofee

cda ommen lanceert oog voor elkaar trofee

Het CDA Ommen heeft tijdens de verkiezingscampagne de ‘Oog voor elkaar-trofee’ gelanceerd. “Hiermee willen wij stimuleren dat de burgers in Ommen omzien naar en zichtbaar betrokken zijn op elkaar”, vertelt Jacqueline Tuinbeek van CDA Ommen.

“Oog voor elkaar! Daar heeft het CDA Ommen zich tijdens de afgelopen verkiezingscampagne sterk voor gemaakt. Samen moeten we het doen. Zo simpel is het wat het CDA Ommen betreft. Maar nu de verkiezingen voorbij zijn, stopt het thema niet. Het CDA Ommen blijft zich hier de komende vier jaar voor hard maken.”

Tuinbeek vervolgt: “Vanuit onze christelijke waarden en CDA principes willen wij organisaties, verenigingen, buurt of kern oproepen om (nieuwe) ideeën en initiatieven die met Oog voor elkaar te maken hebben bij ons in te dienen. De inzendingen zullen worden beoordeeld door een jury bestaande uit een aantal actieve leden van het CDA Ommen. Het beste project/initiatief ontvangt de CDA Oog voor elkaar trofee en krijgt ruim aandacht in o.a. het provinciaal ledenblad van het CDA. Voor spelregels zie www.cda.nl/overijssel/ommen”

Uit de inzendingen wordt een aantal initiatieven genomineerd. De genomineerden mogen zich vervolgens presenteren op vrijdagavond 23 mei. Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats. Mail uw inzending uiterlijk voor 15 mei naar Secretariaat CDA Ommen, t.a.v. de heer A.Beugelink, a.beugelink@worldonline.nl.

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.