Home / archiefcentraal / bus uit dalfsen vervoert delegatie nucleaire top

bus uit dalfsen vervoert delegatie nucleaire top

De Vip-bus van busbedrijf South West Tours uit Dalfsen vervoert deze dagen een delegatie hoogwaardigheidsbekleders van de nucleaire top in Den Haag. Dat meldt RTV Oost. De bus brengt de delegatie naar de koning en koningin op Huis Ten Bosch. De bus voldoet als een van de weinige bussen aan de strenge eisen van de organisatie. De bus is zwart, heeft verduisterende ramen, leren bekleden en grote tafels. De bus werd zondagavond gestald op het zwaarbeveiligde terrein voor de bomcheck. Alles was in orde, alleen de bedrijfsnaam moest afgeplakt worden.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.