Home / archiefcentraal / burgemeesters koken voor benefietdiner

burgemeesters koken voor benefietdiner

Team Dalfsen, het wielerteam uit Dalfsen, houdt op 17 mei een benefietdiner voor de Stichting ALS. Het diner is bedoeld om geld bijeen te brengen voor onderzoek naar de spierziekte ALS. Bijzonder aan het diner: de burgemeesters van Dalfsen en Ommen koken het eten.

Het diner vindt plaats in Hotel-restaurant Mooirivier in Dalfsen. De burgemeesters van Dalfsen (Han Noten) en Ommen (Marc-Jan Ahne) hebben zelf het menu samengesteld. Daarnaast bereiden de heren ook zelf het eten: een vijfgangenmenu voor een groep van maximaal honderd personen. Ze worden daarbij wel ondersteund door familieleden en vrijwilligers. Voor de bereiding van de menu’s wordt grotendeels gebruik gemaakt van streekproducten uit het Vechtdal. Zo worden er diverse lokale ondernemers bij betrokken. Ook wordt er tijdens het diner live-muziek gespeeld door muzikanten uit het Vechtdal. Het geheel wordt mede mogelijk gemaakt door De Lange Keukens uit Ommen. Het bedrijf levert Boretti-keukenapparatuur voor het diner.

Vanaf 17:00 uur is er inloop, waarna de deelnemers rond 18:30 uur aan tafel gaan. Aanmelden kan door te mailen naar johnhuzen@hetnet.nl of bernardbos@hetnet.nl. Bij de aanmelding moet je wel even vermelden voor hoeveel personen er wordt gereserveerd. Je ontvangt bij bevestiging een formulier waarop de keuze van het menu kan worden aangegeven. Er is de mogelijkheid een vegetarisch menu te kiezen, voor andere diëten moet worden bekeken of er rekening mee gehouden kan worden. De kosten bedragen 65 euro per persoon, inclusief de drankjes. Iedereen is welkom om te genieten van de unieke, culinaire en culturele avond. Ook worden nog vrijwilligers voor het diner gezocht. Aanmelden kan via dezelfde e-mailadressen, of door te bellen naar 06-29058997.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.