burgemeester zoekt tekenaar ruben

Han Noten, burgemeester van de gemeente Dalfsen is op zoek naar Ruben. Ruben, zeer waarschijnlijk een kind, maakte een tekening voor de burgemeester over de Rechterensedijk. Iemand anders schreef naast de tekening een boodschap aan de burgemeester.

‘Burgemeester, u mag niet de bomen omhakken. Dan worden de mensen boos op u. Luister maar goed naar de mensen. Ruben’

Dus ben jij of ken jij Ruben? Neem contact op met de gemeente Dalfsen via telefoonnummer 14 0529 en vraag naar de afdeling Communicatie. Of de brief trouwens veel zin heeft, kun je je afvragen. De burgemeester beslist namelijk niet zelf over een eventuele bomenkap.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.