bouwen met wim in ommen

Sinds een paar weken zie je een witte Caddy in het Vechtdal rondrijden, met daarop ‘BOUWEN MET WIM’ met een fraaie styling beplakt. De redactie van Vechtdal Centraal vond dit een opmerkelijke naam en ging op zoek naar de eigenaar.

Met dertig jaar ervaring in de bouw vond Wim ter Haar uit Ommen het tijd om zijn eigen bedrijf op te starten. Deze ervaringen, opgedaan bij enkele bouwbedrijven in de regio, bestaan uit het gehele bouwproces: van planontwerp tot de oplevering van een project. “Daarom wil ik ook graag vanaf het begin van een plan adviseren over het aanpakken en uitvoeren van een verbouwing of nieuwbouw”, zegt Wim.

‘Bouwen met vertrouwen’ is zijn motto. Naast advies en begeleiding kan Wim ook alle werkzaamheden voor je uitvoeren: onder andere timmerwerk, kozijnen, metselwerk, wand- en vloertegels, sanitair en installatiewerk. Maar ook inbraakwerende voorzieningen op je ramen en deuren of het inbouwen van een dakraam is géén probleem. Alles zelf doen houdt volgens Wim in dat je geen last hebt van geregel met andere bedrijven. Ook zorgt hij voor een snelle bouwtijd, omdat hij het allemaal zelf doet en/of organiseert.

Op de website www.bouwenmetwim.nl kun je zien wat Wim allemaal voor je kan doen en kan je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.