Home / archiefcentraal / blog roparun youll never walk alone

blog roparun youll never walk alone

Dirigente Doret Bakker en PR-lid van het team maakt halsbrekende toeren terwijl ze het concert op rolschaatsen leidt. Pianiste en hardloopster Jeannet ter Haar had het ook niet makkelijk met zwembandjes om. Prettig gestoord vertellen ze ‘zingen met de kinderen is wat wij doen en kunnen. Prachtig toch als we zo onze bijdrage mogen leveren?’.

Meedoen aan Roparun is een onbetaalbare belevenis maar zeker niet kosteloos. Naast inschrijfgeld, afnemen van loten zijn er natuurlijk kosten die worden gemaakt voor de RopaRun zelf, zoals benzinekosten, kleding, bushuur en zorg voor de inwendige mens. Ultieme doel is natuurlijk veel geld inzamelen voor het goede doel van de Roparun, de palliatieve kankerzorg. We zijn aardig op weg. Ons team staat op dit moment tussen zo’n 300 deelnemende teams in de top 10 team van hoogste donaties aan stichting Roparun!

Vrolijk wordt gezongen ‘Opzij, opzij, opzij’ en ‘tussen Ommen en Parijs ligt de weg naar Rome’. ‘Catootje’ doet lachsalvo’s klinken. Maar de boodschap komt echt binnen met ‘The Shoes of lighting’ en ‘Fields of Gold’. Zichtbaar blij met een mooie opbrengst van €558,- klinkt uit 30 keeltjes trots : You‘ll never walk alone!

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.