bewoners nijenhaghen eten pannenkoeken

Pannenkoeken: wie houdt er niet van? Een groep enthousiaste leerlingen van groep 7 en 8 van basisschool De Dennenkamp bakte vrijdag zo’n tweehonderd pannenkoeken voor ouderen van Wijksteunpunt Nijenhaghen in Ommen.

Onder het motto ‘Bak mee voor ouderen’ gingen de leerlingen samen met leerkrachten en ouders aan de slag tijdens Nationale Pannenkoekdag. Obs De Dennenkamp is een van de ruim zeshonderd basisscholen die deelnemen aan deze actie.

Terwijl de leerlingen van groep 8 aan het bakken waren, richtten de kinderen van groep 7 het restaurant van Wijksteunpunt Nijenhaghen feestelijk in. Samen met een groep van veertig ouderen namen de kinderen deel aan deze bijzondere pannenkoekenlunch. Zowel de ouderen als de leerlingen genoten zichtbaar van deze activiteit. “Geweldig, leuk, wat een gezellige drukte. Komen jullie volgend jaar weer?”, reageerde een oudere enthousiast. Dat is waarvoor Nationale Pannenkoekdag is bedoeld: een feestje voor jong en oud, met zelfgebakken pannenkoeken in de hoofdrol.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.