Home / archiefcentraal / auto op zn kant vrouw 48 gewond

auto op zn kant vrouw 48 gewond

Bij het ongeluk op de Tolhuisweg in Dalfsen is zondag een 48-jarige vrouw uit de gemeente Hardenberg gewond geraakt. De vrouw reed met haar auto over de Markeweg, en sloeg bij de kruising met de Tolhuisweg linksaf om in de richting van Vilsteren te rijden.

Door nog onbekende oorzaak verloor de vrouw de macht over het stuur en kwam met de auto in de linkerberm terecht en reed vervolgens tegen een boom aan waarna de auto kantelde. De vrouw werd met onbekende verwondingen door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.