alternatieve behandelingen in pascale ommen

Matera Gezondheidscentrum is sinds kort te vinden in centrum Pascale in Ommen. Eigenaar Gerard Verswijver heeft naar eigen zeggen al goede resultaten geboekt op het gebied van pijnbestrijding. Daaronder vallen onder andere methodieken als acupunctuur, orthomoleculaire interventies, triggerpointbehandelingen en stroomtherapie.

De basis hiervoor was een hbo-opleiding aan Hogeschool Saxion in Deventer. Daarnaast heeft hij zichzelf gespecialiseerd in de ooracupunctuur en de lichaamsacupunctuur. Bij de opleiding ooracupunctuur is veel aandacht besteed aan verslavingsproblematiek. Het gaat hierbij om rookverslaving, andere vormen van verslaving, maar vooral ook om gewichtsbeheersing.

Sinds ruim tien jaar verzorgt Verswijver in Raalte en Staphorst consulten lasertherapie, een moderne manier van acupunctuur. Gaandeweg heeft hij zijn eigen dieetmethode ontwikkeld en deze methoden blijven zich verder vormen, in plannen zoals onder andere het ‘oerdieet’. Sinds februari van dit jaar is de praktijk ook te vinden in centrum Pascale in Ommen. Bijna alle zorgverzekeraars verstrekken volgens Verswijver een vergoeding voor de verschillende behandelingen.

Wil je meer weten? Kom dan langs op 5 april op de open dag van centrum Pascale aan de Slagenkampweg 9 in Ommen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.