Home / archiefcentraal / zegereeks usv eindigt bij ulu spor

zegereeks usv eindigt bij ulu spor

USV heeft zondagmiddag met 2-0 verloren van Ulu Spor. In Zwolle stond het lange tijd 0-0, maar in de laatste tien minuten sloeg de thuisploeg alsnog toe. Door deze nederlaag komt de serie overwinningen van USV ten einde. Sinds 17 november won de ploeg al zijn drie wedstrijden.

Tijdens de eerste helft ging het duel aardig gelijk op. USV was nog het dichtst bij de openingstreffer, maar de paal stond een treffer van Ron Meijerink in de weg. Na rust werd Ulu Spor sterker, maar doelman Damian Scholten hield zijn ploeg met enkele fraaie reddingen op de been. Uitgerekend Scholten was de schuldige bij de 1-0 in de 83e minuut. Hij verkeek zich op een afstandsschot en kon niet voorkomen dat Samet Tercanlioglu de score opende. “Van held tot schlemiel”, vertelde USV-voorzitter Peter Meijerink.

In de slotfase ging USV op jacht naar de gelijkmaker, maar deze zat er niet meer in. Vlak voor tijd werd het ook nog 2-0, door een treffer van Mehmet Dede. Na drie overwinningen op rij dus weer een nederlaag voor USV. Meijerink: “Dit is wel even een domper op de feestvreugde. Toch richten we ons nog op de plekken die recht geven op nacompetitie voor promotie. We gaan voor de top-5.”

Doordat SDOL wel won, zakt USV naar de achtste plek in de Vijfde Klasse I. De verschillen zijn echter klein, dus er is nog van alles mogelijk. Volgende week is concurrent SDOL de tegenstander op Sportpark de Hulsterlanden in Nieuwleusen.

Middenmoot 5I:

4. Mariënheem 13 – 21

5. Deventer 13 – 20

6. Nieuw Heeten 13 – 19

7. SDOL 12 – 16

8. USV 13 – 16

9. Wesepe 13 – 16

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.