Home / archiefcentraal / vvd ommen trapt verkiezingscampagne af

vvd ommen trapt verkiezingscampagne af

De VVD Ommen heeft vorige maandag in Hotel Paping de campagne voor de Gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 19 maart afgetrapt. De vele aanwezige leden waren opgetogen over de door het campagneteam getoonde plannen voor de komende weken. Het verkiezingsprogramma met de titel ‘Een vitaal en veelzijdig Ommen’ geeft duidelijk aan waar de VVD Ommen voor staat. Geen loze beloften maar heldere en realistische uitspraken over de toekomst van Ommen.

Aandacht is er vooral voor onderwerpen die de karakteristieke waarden van Ommen verbeteren en versterken. De meerwaarde van de buitengebieden en hun kernen wordt, als het aan de VVD ligt, nadrukkelijk getoond. De kandidatenlijst is een goede afspiegeling van jong en iets minder jong, van man en vrouw en van woonachtig in de kern Ommen en in de buitengebieden. Lijsttrekker is Ilona Lagas.

Het campagneteam zal alles uit de kast halen om de inwoners van de hele gemeente Ommen te informeren over de inhoud van het verkiezingsprogramma. De VVD Ommen rekent op een goede uitslag zodat Ommen verder kan op de ingeslagen weg. Meedoen in de coalitie is hierbij belangrijk.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.