Home / archiefcentraal / vov op bezoek in beerze

vov op bezoek in beerze

De Volkspartij Ommen Vooruit (VOV), de nieuwe lokale politieke partij in Ommen, gaat de komende weken in gesprek met de inwoners van de gemeente Ommen. Voor eenieder die geïnteresseerd is in de standpunten van de VOV worden inloopavonden gehouden op diverse locaties in de gemeente Ommen. Op 17 februari is een delegatie van de VOV vanaf 19.30 uur aanwezig bij camping de Beerze Bulten in Beerze.

‘De VOV staat tijdens de inloopavonden open voor vragen en licht graag haar standpunten en verkiezingsprogramma toe. Voor wie geïnteresseerd is in het verkiezingsprogramma van de VOV: het is voor iedereen te downloaden op de website www.vov-ommen.nl

Heeft u geen tijd om ons volledige verkiezingsprogramma te lezen dan kunt u een aantal belangrijke standpunten van de VOV in de ca. 5 minuten durende introductievideo bekijken op onze website.

Op deze website van de VOV kunt u ook alvast kennismaken met een aantal kandidaten van de kandidatenlijst van de VOV via korte kennismakingsfilmpjes. Iedereen is van harte welkom. De VOV staat open voor uw vragen en opmerkingen.’p

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.