Home / archiefcentraal / vov gaat in gesprek met inwoners ommen

vov gaat in gesprek met inwoners ommen

De Volkspartij Ommen Vooruit (VOV), de nieuwe lokale politieke partij in Ommen, gaat de komende weken in gesprek met de inwoners van de gemeente Ommen. Voor eenieder die geïnteresseerd is in de standpunten van de VOV, worden inloopavonden gehouden op diverse locaties in de gemeente Ommen.

Op 10 februari is een delegatie van de VOV vanaf 19.30 uur aanwezig in kampeerboerderij Arendshorst in Varsen en op 14 februari vanaf 19.30 uur in restaurant Gonzales in Vilsteren. De VOV staat tijdens de inloopavonden open voor vragen en licht graag haar standpunten en verkiezingsprogramma toe.

Voor wie geïnteresseerd is in het verkiezingsprogramma van de VOV: het is voor iedereen te downloaden op de website www.vov-ommen.nl Op deze website van de VOV kun je ook alvast kennismaken met een aantal kandidaten van de kandidatenlijst van de VOV via korte kennismakingsfilmpjes. Iedereen is van harte welkom. De VOV staat open voor alle vragen en opmerkingen.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.