volle bak voor de wraak in nijverdal

Wilbert Heijkoop uit Hardenberg trapte zaterdag de avond af. De singer-songwriter stond alleen op het podium, maar wist de zaal vanaf de eerste minuut te boeien. De band Sweet Candy Kills, die oefent in Nijverdal, betrad daarna de bühne en speelde ietwat steviger punkrock met vrouwelijke vocalen.

We All Kissed Beth Cooper speelde lekkere indie-rock en kreeg een groot gedeelte van het publiek aan het dansen. Rubio Sucio uit Zwolle had de eer om de avond af te sluiten en deed dit in stijl. De band lijkt zo uit de jaren zeventig overgevlogen en speelde psychedelische rockmuziek voor het volle café in Nijverdal.

De Wraak van Salland is een rondreizende bandwedstrijd die deze maanden in totaal tien verschillende locaties aan doet.

Vanwege de carnaval slaat de Wraak een weekje over. De volgende voorronde is op 8 maart in Café Vosman te Nieuw-Heeten. Kijk voor meer informatie en de volledige agenda op www.dewraakvansalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.