Home / archiefcentraal / veel toeschouwers tijdens kickbox gala ommen

veel toeschouwers tijdens kickbox gala ommen

Dit weekend was het weer tijd voor het Kickbox Gala in Ommen. Er waren zaterdagavond 15 februari in de MFC Carrousel in Ommen weer vele honderden toeschouwers op dit spektakel afgekomen. In een verhoogde ring, zagen de honderden fanatieke toeschouwers een paar mooie bokswedstrijden. In de overvolle sporthal van de Caroussel in Ommen ging het dak eraf.

De finale ging zaterdagavond tussen de twee beste semi-professionele kickboksers van het toernooi. Het werd de strijd tussen de Belg Anis Bouzid en Kalid el Bakoeri uit Venlo. De Nederlander El Bakoeri won de partij doordat hij de Belg Bouzid knock out sloeg.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.