Home / archiefcentraal / veel geld nodig voor zwembad olde vechte

veel geld nodig voor zwembad olde vechte

Door bijvoorbeeld te vragen aan de samenleving om de exploitatie van de Olde Vechte over te nemen, worden kosten bespaar. Maar kan het openluchtbad dan wel open blijven? Over het openluchtbad wordt een bijeenkomst gehouden op woensdag 19 februari van 19.30 tot 21.30 uur in MFC Carrousel aan de van Reeuwijkstraat 5 in Ommen.

“Hoe kan de exploitatie worden overgedragen aan de samenleving en wat is daarvoor nodig. Daarover wil wij graag met u in gesprek”, aldus wethouder Scheele. “Het gaat tenslotte om uw openluchtzwembad waar velen van u in de zomer genieten van de zon en het water, maar we hebben als college de opdracht gekregen om te bezuinigen. Daarom moeten we op zoek naar ideeën en nieuwe initiatieven om bijvoorbeeld het zwembad open te kunnen houden. Inwoners van Ommen spelen hierin een belangrijke rol.”

Programma

Het programma van de bijeenkomst is:

1. Welkom en uitleg over de huidige situatie Olde Vechte

2. Voorbeelden en ervaringen van openlucht zwembaden in Zwolle en Den Ham

3. Discussie en vervolgafspraken

Lees ook

Aanvraag Corona Noodfonds indienen voor 15 februari 2021

Periode Noodfonds is verlengd tot en met 31 december 2020 DALFSEN – De coronacrisis treft …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.