Home / archiefcentraal / vechtpartij tussen zwolle en eagles supporters

vechtpartij tussen zwolle en eagles supporters

Bij een vechtpartij tussen supporters van PEC Zwolle en Go Ahead Eagles hebben een aantal Eagles-supporters zondagavond verwondingen aan gezicht en armen opgelopen. De vechtpartij vond plaats op de kruising van de Ceintuurbaan en Meppelerstraat in Zwolle.

Toen de politie ter plaatse kwam, waren er nog een aantal gewonde Go Ahead Eagles-supporters aanwezig met letsel aan aangezicht en arm en neus. Drie auto’s werden bij het incident beschadigd en moesten worden afgesleept. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.