vechtdal muay thai challenge in ommen

De Carrousel in Ommen vormt op zaterdag 15 februari het decor voor de jaarlijkse Vechtdal Muay Thai Challenge. “Wat tegenwoordig veel op televisie te zien is, kun je dit weekend in het echt beleven”, vertelt Marchell Kösters, trainer en promoter van Markos Gym uit Ommen. Kösters is de organisator van het sportevenement dat dit jaar voor de tweede keer gehouden wordt. Ook het Vechtdal is vertegenwoordigd op het evenement. Johan Metselaar en Julia Stoker van Markos Gym doen namelijk ook mee.

Kösters geeft al sinds 2006 kickbokslessen in Ommen. Daarnaast verzorgt hij ook nog eens veel workshops op scholen/en stichtingen. “Er komen vechters uit heel Nederland en zelf uit Duitsland, België en Frankrijk naar Ommen toe. Er zijn 25 toppartijen gematch, met zelfs 3 B-partijen onder Auspiciën van de bonden Wfca/Nover/FOG (Federatie Oosterse Gevechtskunsten).”

Marchell ontving vorige maand zijn licentie van de FOG en is nu dus een erkende promotor voor gevechtsporten van de NOC/NSF. “Veel promotors hebben dat niet van gevechtsport evenementen, dus ik ben nu één van de weinigen. Met de hulp van veel vrijwilligers en natuurlijk de sponsors kunnen we dit top evenement waar maken. Wat tegenwoordig veel op televisie te zien is, kun je dit weekend in het echt beleven.”

De avond begint om 18.30 uur, de zaal is open vanaf 17.30 uur. Was tijdens de eerste editie van sportevenement slechts de helft van de zaal in gebruik, zaterdag wordt de hele sporthal gebruikt met licht en show. Er zijn nog kaarten te bestellen. Deze kosten in de voorverkoop bij Markos Gym 20 euro. Je kunt ze ook bestellen via markosgym@gmail.com of 06-14485929. Aan de deur kosten de kaarten 25 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.