Home / archiefcentraal / unieke trailrun over de lemelerberg

unieke trailrun over de lemelerberg

Team Sukerbiet organiseerde zaterdag 15 februari een unieke, pittige, trailrun van 25 km over de Lemelerberg & Archemerberg. “We hebben namelijk éénmalig toestemming gekregen om één van de mooiste natuurgebieden van Overijssel, als decor te gebruiken voor deze trailrun. Vandaag was het pittig met name door de vele hoogtemeters. Het was weer een bijzondere run met de vele verschillende landschappen (bos en heidevelden) en mooie vergezichten”, vertelt de organisatie.

De start en finish was vanaf het sportpark aan de Verbindingsweg in Lemelerveld, waar de deelnemers zich konden omkleden en douchen. Van hieruit liep de route direct naar de Lemelerberg, waar onder andere drie maal het hoogste punt werd “beklommen”. Zowel voor de wedstrijd-loper als de recreant een echte uitdaging in een prachtige omgeving. De opbrengst van de Trailrun komt volledig ten goed aan het KWF. Het Team Sukerbiet gaat het geld gebruiken voor de deelname aan de Alpe d’Huzes in Frankrijk, dat komende zomer in juni zal plaatsvinden.

Na afloop was het gezellig napraten in de kantine van Sportpark Lemelerveld.

Ook fotograaf Johan Bokma maakte een paar mooie foto’s van de trailrun.

Hieronder de link op de foto’s te bekijken

http://www.sallandcentraal.nl/images.php?action=showalbum&id=4305

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.