Home / archiefcentraal / the damned and dirty bij lente blues

the damned and dirty bij lente blues

De vierde editie van de Lente Blues, een kleinere versie van Vechtdal Blues & Rock, het festival op de laatste zaterdag van november, vindt plaats op zondag 23 maart. Dit jaar speelt de tweemansformatie ‘The Damned and Dirty’ op het evenement.

Het duo bestaat uit Micha Sprenger (gitaar) en Kevin de Harde (zang en mondharmonica). Zij beschrijven hun muziek zelf als ‘Gritty Delta blues met gillende gitaren, rauwe zang en opzwepende bluesharp-muziek. Afgelopen jaar is hun tweede CD uitgekomen, dat de ‘Dutch Blues Award voor Beste Album’ kreeg. Tijdens het voorprogramma maakt een bekende Dalfsenaar zijn blues-debut.

Lente Blues begint om 16:00 uur en vindt dit jaar niet plaats in de Trefkoele maar in het voormalig Kleine Veer aan de Baarsmastraat 25 in Dalfsen. De toegang kost 5 euro, kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Meer informatie over onder andere de kaartverkoop vind je op www.vechtdalbluesandrock.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.