the damned and dirty bij lente blues

De vierde editie van de Lente Blues, een kleinere versie van Vechtdal Blues & Rock, het festival op de laatste zaterdag van november, vindt plaats op zondag 23 maart. Dit jaar speelt de tweemansformatie ‘The Damned and Dirty’ op het evenement.

Het duo bestaat uit Micha Sprenger (gitaar) en Kevin de Harde (zang en mondharmonica). Zij beschrijven hun muziek zelf als ‘Gritty Delta blues met gillende gitaren, rauwe zang en opzwepende bluesharp-muziek. Afgelopen jaar is hun tweede CD uitgekomen, dat de ‘Dutch Blues Award voor Beste Album’ kreeg. Tijdens het voorprogramma maakt een bekende Dalfsenaar zijn blues-debut.

Lente Blues begint om 16:00 uur en vindt dit jaar niet plaats in de Trefkoele maar in het voormalig Kleine Veer aan de Baarsmastraat 25 in Dalfsen. De toegang kost 5 euro, kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Meer informatie over onder andere de kaartverkoop vind je op www.vechtdalbluesandrock.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.