stem je favoriete wraak band verder

Deze week kun je kiezen uit Wilbert Heijkoop, Sweet Candy Kills en Rubio Sucio. De band met het filmpje met de meeste views kliks, gaat door. De video van We All Kissed Beth Cooper is hieronder wel te zien. Natuurlijk mag je dat filmpje zo vaak bekijken als je wilt, maar dat heeft geen gevolgen voor de stemronde. Die band won namelijk afgelopen zaterdagavond in de Budde in Nijverdal en gaat daardoor rechtstreeks door naar de halve finale.

De tweede band die doorgaat, kun je kiezen door op de links naar de filmpjes (hieronder) te klikken. Hoe vaker je het filmpje van jouw favoriete band bekijkt, hoe groter de kans dat die band doorgaat.

Hieronder de links, in willekeurige volgorde:

Wilbert Heijkoop

Sweet Candy Kills

Rubio Sucio

En om het feestje compleet te maken: hier nog het filmpje van We All Kissed Beth Cooper

De winnaar van de afgelopen videoronde is geworden Litter met 490 views. Litter gaat dus door naar de halve finale van de Wraak van Salland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.