spinningmarathon alpe dhuzes een succes

Meer dan zeventig deelnemers hebben zich op zaterdag 15 februari 2014 in het zweet gewerkt voor het goede doel. Team De Haan Advocaten had in het kader van fondsenwerving een spinningmarathon georganiseerd bij Fitplaza te Zwolle. Initiatiefnemer Martijn Colenbrander uit Dalfsen beschouwt het evenement als een succes: “De instructeurs hebben alle deelnemers boven zichzelf uit weten te laten stijgen en we halen een opbrengst van meer dan 1.750 euro. Ik ben dik tevreden.”

De opbrengst komt ten goede aan Stichting Alpe d’Huzes (kankerbestrijding), waar het team op 5 juni 2014 aan meedoet. Zwollenaar Lodewijk de Vries doet definitief niet mee aan Alpe d’Huzes. Een beenbreuk, meerdere operaties nadien en drie maanden absolute rust zetten een streep door zijn deelname.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.