Home / archiefcentraal / rechterensedijk in beeld uit de oude doos

rechterensedijk in beeld uit de oude doos

De oproep van Dalfsenaar Mark Boiten tot een beeldend protest tegen de voorgenomen kap van de bomen langs de Rechterensedijk heeft prachtige foto’s opgeleverd. Vechtdal Centraal zal in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen wekelijks een ingestuurde foto afdrukken, voorzien van een kort onderschrift. Om te beginnen een foto uit de ‘oude doos’.

De eerste foto is van slechte kwaliteit, maar het is een van de oudste foto’s waarop de Rechterensedijk te zien is. Op de andere foto, die dateert uit circa 1945, is de Rechterensedijk nog een onverharde landweg.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.