Home / archiefcentraal / posteractie tegen bomenkap rechterensedijk

posteractie tegen bomenkap rechterensedijk

Om hun onvrede over de voorgenomen bomenkap langs de Rechterensedijk duidelijk te maken, heeft de Vrienden van Dalfsen een poster laten ontwikkelen als burgerprotest. De poster hangt al op een aantal verkiezingsborden in Dalfsen en de groep vraagt bewoners nu ook ergens een poster neer te hangen op een zichtbare plek.

Op de poster staat ‘Geen kaalslag Rechterensedijk! Burger protest Dalfsen’ met als subtekst: ‘Alles van waarde is weerloos’ (Lucebert)

Iedereen die de poster wil ophangen op een zichtbare plaats, kan deze verkrijgen bij de volgende personen: Hans Aalders (43 36 84), Dirk Brugman (43 31 21), Jacques Dekker (43 43 20), Betty van Leeuwen (43 39 69), Wolter Smidt (43 21 02), Bertil Uittenbogaard (43 42 20), Anneke Winters (43 41 42) en Bert Wijbenga (43 19 57).

Op de foto plakken enkele Vrienden van Dalfsen de poster op een van de verkiezingsborden in Dalfsen. De Vrienden van Dalfsen roepen alle inwoners op om zoveel mogelijk posters te plakken. ‘De dijk is een prachtig en waardevol monument voor de gemeente Dalfsen en dat behoor je te respecteren.’

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.