posteractie rondom gemeenteraadsverkiezingen dalfsen

Burgemeester Han Noten van de gemeente Dalfsen heeft donderdagavond in Het Boskamp het startsein gegeven voor een posteractie rondom de gemeenteraadsverkiezingen. Iedere inwoner of organisatie kan zijn eigen foto uploaden via www.dalfsennet.nl/dalfsenkiest en daarmee laten zien waarvoor ze stemmen. Vervolgens kan met één klik de poster gedeeld worden op sociale media als Facebook en Twitter.

Het leukste exemplaar zal beloond worden met een zweefvliegvlucht boven Dalfsen. Met deze actie wil de gemeente Dalfsen op ludieke wijze de verkiezingen promoten met een laagdrempelige en persoonlijke actie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.