Home / archiefcentraal / pluim voor vrijwilligers zorgcentrum

pluim voor vrijwilligers zorgcentrum

De vrijwilligers van woonzorgcentrum De Hoekstee in Ommen hebben gisteren de Vrijwilligerspluim 2013 gewonnen. Zij kregen de pluim voor hun wekelijkse extra aandacht voor de bewoners van het verpleeghuis, ook toen de bewoners tijdelijk in Hardenberg woonden.

Van de in totaal 22 aanmeldingen waren er drie genomineerd voor de pluim. Naast De Hoekstee waren ook de Wereldwinkel en Humanitas kanshebbers voor de vrijwilligersprijs. “Eigenlijk verdienen alle mensen die zich vrijwillig inzetten voor een organisatie en de samenleving van Ommen een pluim. Toch menen we dat het goed is om eens per jaar een aantal vrijwilligers extra in het zonnetje te zetten. Dit jaar zijn het de vrijwilligers van De Hoekstee geworden”, zegt wethouder Ko Scheele die de Vrijwilligerspluim uitreikte.

De uitreiking vond plaats in het gemeentehuis van Ommen. Naast de uitreiking werden ook vijf vrijwilligers voorgesteld, in de leeftijd van 16 to 80 jaar. De jury bestond uit Virginie van Voorst tot Voorst, Yfke van der Vet en Hans den Outer.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.