Home / archiefcentraal / plezier voorop bij kaboutervoetbal asc62

plezier voorop bij kaboutervoetbal asc62

Aannemen, passen, dribbelen en schieten: iedere zaterdagmorgen krijgen de allerjongste spelertjes bij ASC’62 de kans zich tot volwaardige voetballers te ontwikkelen. Tussen 10:00 en 11:00 uur betreden ze onder ervaren begeleiding het hoofdveld van ons mooie sportpark Gerner.

Plezier staat bij het Kaboutervoetbal ver boven prestatie. Het is immers belangrijk dat kinderen spelenderwijs ontdekken of de voetbalsport iets voor ze is, zonder daarbij gehinderd te worden door een te groot competitie-element. Zo hopen we de jongste generatie aan te steken met de gezelligheid, eensgezindheid en het plezier waarvoor ook de rest van ASC’62 garant staat. Daarnaast staat heel veel oefenen en spelen natuurlijk centraal, want wanneer leer je meer dan in je eerste voetbaljaren?

Het Kaboutervoetbal is geheel vrijblijvend, en kosteloos bovendien. Jongens en meisjes vanaf 5 jaar zijn elke zaterdagochtend van harte welkom om aan te sluiten bij de groep. Ook als je niet iedere week kunt. Eén keer in de maand worden de spelers gemixt met die van buurvereniging SV Dalfsen. Nadat ze in tenues van heuse wereldploegen zijn gehesen, strijden ze voor de Champions F-league.

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen met ws-pup@asc62.nl. Wij verwelkomen uw kind graag binnen de lijnen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.