Home / archiefcentraal / plan tunnel bij dalmsholte houdt stand

plan tunnel bij dalmsholte houdt stand

CDA, VVD, PvdA, ChristenUnie en SGP bleven tijdens de bespreking in de Provinciale Staten achter het plan staan om bij Lemelerveld-Noord en Lemerveld-Zuid een ongelijkvloerse aansluiting op de N348 te realiseren.

Ter hoogte van de Oude Twentseweg en de Posthoornweg moet een tunnel en een voetgangerbrug komen. De financiering gaat mee in de aanbesteding, maar bij onvoldoende budget wordt het plan uitgesteld. Het totale plan kost 14,6 miljoen euro, er is nog een tekort van 2,2 miljoen euro.

Lees ook

Inloopuurtje ChristenUnie Ommen

OMMEN – Voor de fractie van de ChristenUnie Ommen is het weer mogelijk om inloopuurtjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.