pec kan geen vuist maken tegen cambuur

PEC Zwolle heeft zondagmiddag met 3-1 verloren in Leeuwarden tegen Cambuur. De ploeg van Ron Jans kon in haar 200ste competitieduel sinds de invoering van het betaald voetbal geen vuist maken. De thuisploeg begon goed aan het duel en dat leverde in de negende minuut een doelpunt op. Zwolle verdedigde niet goed, waardoor Ritzmaier binnen kon stiften. Cambuur kreeg daarna nog een paar grote kansen. Vlak voor rust werd het 2-0 voor Cambuur Leeuwarden. Keeper Boer kon een schoot van Barto niet meer tegenhouden, waardoor het 2-0 werd en dat bleef ook meteen de ruststand.

Diezelfde Barto kwam goed uit de kleedkamer, want hij scoorde gelijk na de koffiepauze de 3-0 voor Cambuur. Met een volley maakte hij het doelpunt. Karagounis van PEC Zwolle probeerde met een omhaal de wedstrijd nog een beetje te redden voor Zwolle, maar dat schot ging hoog over het doel. In de 78ste minuut was het wel raak voor Zwolle. Nadat Van Hintum de bal naast had geschoten, was vervolgens het schot van Klich wel raak. Hij schoot de bal achter doelman Nienhuis van Cambuur.

Vlak voor tijd had Drost Zwolle nog op 3-2 kunnen brengen, maar zijn schot ging hard voor het doel langs. Het bleef uiteindelijk 3-1 voor Cambuur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.