Home / archiefcentraal / optreden plankenkoorts levert 1950 euro op

optreden plankenkoorts levert 1950 euro op

Het optreden van Plankenkoorts uit Nieuwleusen heeft zaterdag 1.950 euro opgeleverd voor de Alpe d’HuZes. Marcel Brasjen, één van de leden van Plankenkoorts, doet op 5 juni mee aan de Alpe d’HuZes.

“Met de kaartverkoop was al een opbrengst van 900 euro opgehaald”, vertelt Brasjen. “Nadat het 150 man sterke publiek plaats had genomen in de zaal van ’t Witte Peerd, was het aan ons om de hilarische klucht neer te zetten. Wij, leden van het 40 jaar jonge Plankenkoorts, stellen ons altijd ten doel om het maximale uit onszelf te halen en het publiek van A tot Z te vermaken. Men moet met een “grote smile” op het gezicht het pand verlaten. Ik weet zeker dat we daarin zijn geslaagd.”

Een grote verloting was onderdeel van de avond en leverde uiteindelijk een fantastisch bedrag op van 1.000 euro. “Naderhand werd me nog 50 euro overhandigd en zodoende kwam het totaal op 1.950 euro. Hartverwarmend was de medewerking van al die mensen die òf prijzen beschikbaar hebben gesteld of op een andere manier betrokken waren bij deze avond. Van het beschikbaar stellen van de zaal, tot het verzorgen van het geluid, regelen van tapijt, etc.”

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.