Home / archiefcentraal / optreden conservatoriumstudenten bij de klomp

optreden conservatoriumstudenten bij de klomp

Bij Herberg de Klomp in Vilsteren treedt op vrijdagavond 7 februari weer een aantal jonge musici op. Een jaar geleden zijn eigenaren Gert-Jan van Lochem en Iris van der Lichte begonnen met muzikale diners op elke eerste vrijdag van de maand. Tussen de gangen door zullen de musici iets vertellen over zichzelf en over de muziek die ze laten horen. De gasten reageerden hier zo positief op, dat Gert-Jan en Iris besloten ook in 2014 deze sfeervolle avonden te laten plaatsvinden.

Zij hebben zelf destijds ook veel kansen gekregen hun netwerk te vergroten en geven nu studenten van het ArtEZ een kans voor het voetlicht te treden. Chef-kok Bert Halman heeft voor deze avond een speciaal viergangendiner samengesteld.

Vrijdag is zangeres Arla Brandsma met haar band te gast. In de band spelen onder andere Robert-Jan Zandvoort (saxofoon), Bas Gankema (piano) en Dion Schepers (gitaar) mee. De avond staat in het teken staan van soulmuziek en de band zal nummers van onder andere Aretha Franklin, Sam Sparro en Michael Jackson ten gehore brengen.

Arla is al van kinds af aan met muziek bezig en zit op het ogenblik in haar derde studiejaar aan het ArtEZ conservatorium. Ze heeft zich verdiept in het zingen van verschillende stijlen en houdt naast soul ook van jazz en popmuziek. De avond begint om 19.30 uur en reserveren is verplicht. Voor informatie: info@herbergdeklomp.nl of 0529-45 9000.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.