Home / archiefcentraal / oleander vertrouwde gezichten in nieuw jasje

oleander vertrouwde gezichten in nieuw jasje

Wegens beëindiging van de werkzaamheden van Bouwbedrijf Oleander kwam Fernand Brinkhuis in juni 2013 zonder werk te zitten. Na veertien jaar bij Bouwbedrijf Oleander in Ommen gewerkt te hebben, zou je kunnen zeggen dat hij vergroeid was met het bedrijf. Mede daarom ging hem de beëindiging van het bedrijf zeer aan het hart. Fernand ging niet bij de pakken neer zitten en besloot een langgekoesterde droom uit te laten komen. Een eigen bedrijf.

Na een periode van voorbereiding was het medio september dan eindelijk zover. Oleander Bouw & Advies ging van start met een goedgevulde orderportefeuille die, net als de bedrijfsnaam en het telefoonnummer, overgenomen kon worden. Ook Erwin Schutte ging mee in deze overgang. Samen bedienen deze ‘vertrouwde gezichten’ de klanten vanuit hun werkplaats aan de Nieuwelandstraat 2a in Ommen.

“Wij bieden de klanten nog steeds dezelfde kwaliteit en service die men van ons gewend is. Hooguit anders door een nieuwe verpakking en een adviserend karakter. Meedenken met de wensen van de klant en een realistische prijs neerleggen om die wens uit te voeren. Ook wanneer de wensen meeromvattend zijn dan het budget toelaat, kunnen we creatieve alternatieven bieden.”

Of het nu gaat om een kleine ingreep zoals het leggen van een laminaatvloer of het monteren van kasten, of een iets ingrijpender verbouwing zoals een uit,- of aanbouw of een volledige renovatie van uw woning, Oleander Bouw & Advies beheerst het allemaal. “Wij zijn met name gespecialiseerd in renovatie van sanitaire faciliteiten zoals uw badkamer en toilet. Ook winkelverbouwingen, waarbij wij een omzetverhogend concept toepassen, behoort tot de mogelijkheden. Hierbij valt te denken aan bakkerijen, groentewinkels en slagerijen, waarvoor wij tevens het interieur kunnen leveren zodat u van A tot Z alles uit handen kunt geven.”

Oleander Bouw & Advies staat vooral bekend om zijn veelzijdigheid. “In tegenstelling tot veel andere bouwgerelateerde bedrijven beheersen wij elke discipline. Van timmerwerk tot loodgieterswerk en van metselwerk tot elektra, wij hebben alles in huis. Het grote voordeel hiervan is dat de klant maar één aanspreekpunt heeft op een uit te voeren klus en dat er natuurlijk één op één overleg is met de klant. Onze ervaring leert dat dit voor beide partijen prettig werkt en dat het resulteert in een fantastisch eindproduct.”

Nieuwsgierig naar wat Oleander Bouw & Advies voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor geheel vrijblijvend advies of een offerte op maat. Kom langs op de werkplaats aan de Nieuwelandstraat 2a in Ommen, bel 0529-454529 of 06-22827361, of stuur een mail naar info@oleanderommen.nl. Meer informatie vind je op www.oleanderommen.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.