normaal zaterdag 5 juli naar dalfsen

De jaarlijkse veldtocht van Normaal zal ook Dalfsen weer aan doen. Op zaterdagavond 5 juli zullen de Achterhoekers weer hun muzikale kunnen laten horen en zien, staat te lezen op de website van de band.

Toch zal het dit jaar anders zijn dan voorgaande jaren. Mede oprichter van de band, Jan Manschot “Brekken Jan”, is in januari aan de gevolgen van een hersentumor overleden. Vorig jaar nam de drummer al op indrukwekkende wijze afscheid van de “anhangers” en helaas heeft hij de ziekte niet kunnen overwinnen. Manschot was zeker in het begin de stuwende kracht achter de band en ook de laatste jaren zat hij nog regelmatig achter de drumkit van Normaal. Tijdens de eerste concerten van de tour in 2014 zal er een welverdiend eerbetoon aan de overleden drummer gebracht worden.

Met de oudgedienden Wimke van Diene, Bennie Jolink aangevuld met Jan Willem Tolkamp en “rookie” Timo Kelder uit Bergentheim zal Normaal dit jaar weer een aantal vaste veldtochtlocaties aan doen zoals Pesse, Toldijk, Espelo en ook Dalfsen hoort in dit rijtje thuis. Het fameuze concert op de locatie waar het allemaal begon, het openlucht theater in Lochem, staat weer op Hemelvaartsdag gepland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.