nieuwe modezaak in ommen

Ommen stil en verlaten? Er is te weinig potentie om een echte winkelstad te worden? Daar wil Wendy van Vliet niets van weten. Toen de onderneemster uit Emmen hoorde dat een modewinkel zijn deuren sloot, nam zij de huur en de medewerksters over. Op 21 februari opent Van Vliet Mode.

De modewinkel is bedoeld voor de trendy vrouw vanaf 25 jaar. Van Vliet heeft de medewerksters de winkel zelf in laten richten en een nieuwe collectie samen laten stellen. Het resultaat is volgens Van Vliet een “modezaak met een uitgebreid aanbod in kwaliteitsmode, geschikt voor zowel de jonge als de wat rijpere vrouw.”

Van Vliet is tevreden met de nieuwe winkel en collectie. “Hoewel we ook in de vorige winkel veel mooie en jonge merken voerden, kwamen we maar niet van het imago van ‘oude tuttenwinkel’ af”, zegt Van Vliet. “Maar als je hier nu binnenkomt, weet je niet wat je ziet. De winkel is totaal veranderd en we hebben de collectie grotendeels vernieuwd.”

De zomercollectie is inmiddels ook binnen. Volgens medewerkster Roely Haveman was het een feest om alles in de winkel uit te stallen. “Het is een mooie mode”, vindt ze. “Vorige zomer hadden we veel neon en echte felle kleuren, nu zijn de tinten wat afgezwakt. Het is echt smaakvol. We zijn ook al bezig met de wintercollectie. Die is verrassend anders dan de afgelopen winter. Heel ingetogen met veel zwart, donkerblauw en donkergroen.”

Van Vliet Mode is vanaf 21 februari dagelijks geopend, ook op koopavond. De winel is te vinden aan de Brugstraat 33 in Ommen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.