molenmarkt bij de molen van fakkert

Stichting de molen van Fakkert in Hoonhorst houdt op zaterdag 10 mei tijdens de Nationale Molendag een molenmarkt. Hiervoor is de stichting op zoek naar standhouders met onder andere oude ambachten, natuurlijke/biologische/gezonde producten, planten, zelfgemaakte streekproducten en dergelijke. De markt wordt gehouden van 10.00 uur tot 17.00 uur, rondom de molen. Deelname is gratis. Er is plek voor ongeveer 25 standhouders.

Bij aanmeldingen wordt gekeken of de producten/activiteiten passen binnen de doelstelling van de markt. Daarnaast geldt wie het eerst komt, het eerst maalt. Heb je zin om gezellig bij ons te komen, meld je dan voor 1 april aan via molenfakkert@xs4all.nl. Je ontvangt voor 15 april bericht hierover. Wil je komen maar weet je niet zeker of uw activiteit/producten voldoen aan de invulling van de molenmarkt? Neem dan contact op met Bennie Zwakenberg via 0529-401765 of Marisca Kasper via 0529-401066.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.