luizenkliniek in nieuwleusen geopend

Hoofdluizen zijn een regelmatig terugkerend probleem bij kinderen. In Nieuwleusen is sinds 1 februari een Luizenkliniek bezig kinderen te bevrijden van deze ‘haartermieten’.

In een sessie van ongeveer twee uur worden luizen en neten met behulp van een zogenaamd AirAllé-apparaat uitgedroogd en vervolgens middels de ‘natkammethode’ uit het haar verwijderd.

De Luizenkliniek is ruim twee jaar geleden opgestart als franchiseonderneming in Nederland en groeit deze maand uit naar negen vestigingen. Op 1 februari heeft De Luizenkliniek Nieuwleusen haar deuren geopend aan de Hulstkampenweg 2a.

“Er is veel behoefte aan een effectieve en vooral snel werkende methode om hoofdluis te bestrijden”, zegt Katja Werlich van de kliniek. “Veel mensen lopen rond met chronische of langdurende hoofdluisbesmettingen omdat luizenmiddelen weinig effectief zijn tegen neten en ook de natkammethode vaak na veertien dagen kammen niet het gewenste resultaat oplevert. Onze unieke behandelmethode met het medisch apparaat AirAllé, dat als enige alle luizen en neten doodt in een behandeling van 30 minuten, biedt uitkomst.”

Het is volgens Werlich de enige methode die 99,2% van de neten doodt. “Wat in de praktijk neerkomt op totale eliminatie en doorbraak van de cyclus. Luizen en neten worden niet resistent omdat het een fysische behandeling betreft.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.