lpo wil toiletvoorziening in centrum

De LPO krijgt van verschillende organisaties binnen Ommen zorgelijke geluiden te horen over het komende zomerseizoen. Zorgelijke geluiden over het ontbreken van openbare toiletvoorzieningen in het centrum. De HVO, Horeca Ommen, het Bissinghbestuur en de LPO maken zich allen ernstige zorgen over deze beslissing. Ze zijn unaniem van mening dat het onacceptabel is.

Leo Bongers, fractievoorzitter van de LPO, stelde hier vragen over tijdens de commissievergadering en hij kreeg als antwoord: ‘er is geen budget voor’. “Met meer dan een miljoen overnachtingen, dus veel toeristenbelasting dat binnenkomt, is dit niet uit te leggen. Aan niemand”, zegt Bongers.

“Het zal overlast veroorzaken voor de horecagelegenheden in Ommen, wildplassen in de hand werken en het is alles behalve gastvrij. Er wordt veel geld uitgegeven aan miljoenen verslindende projecten, maar voor een eenvoudige toiletvoorziening is geen geld. Terwijl Ommen bekend staat om haar toerisme en alle gasten zich thuis moeten voelen in onze stad. Daarom is de LPO voor het plaatsen van openbare toiletten. Overal weet het college ‘potjes’ voor te vinden, dan rekenen we nu ook op haar vindingrijkheid”, aldus Bongers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.